Κάναμε το ΜΕΡΑΚΙ ΜΑΣ… ΔΟΥΛΕΙΑ

852

Στις μέρες μας ο κόσμος και η τεχνολογία εξελίσσονται ραγδαία. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη εξοικονόμησης χρόνου και πάνω από όλα υπάρχει η επιθυμία μας, η ενημέρωση να φτάνει στο πιο απόμακρο σημείο του τόπου μας. Για αυτό λοιπόν, και όχι μόνο, σας καλούμε σε αυτό τον χώρο να γνωρίσετε εμάς και τα προϊόντα μας ώστε επιλέγοντας αυτά, αποδεδειγμένα πλέον να είστε σίγουροι ότι κάνατε την καλύτερη επιλογή.

 

 

Στον Διαδικτυακό μας τόπο θα βρείτε όλη τη συλλογή από ξυλόγλυπτα εκκλησιαστικά είδη που διαθέτει η εταιρεία μας. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες του και να έχετε την πρώτη επαφή με τα προϊόντα μας.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Κάνοντας το σύνθημα του αρχιτεχνίτη μας πραγματικότητα, με την επιλογή ποιοτικών υλικών, με την τήρηση της παράδοσης και των κανόνων της Εκκλησίας μας και πάντοτε σε συνεργασία με τον εκάστοτε Εφημέριο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού, παραδίδουμε στην ώρα μας αυτό που έχουμε συμφωνήσει και στην καλύτερη δυνατή σχέση  ποιότητας/κόστους.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι:

α. Ξυλεία: Φλαμούρι Σερβίας Α΄, Οξιά, Δρυς, Καρυδιά και MDF όπου απαιτείται.

β. Οικολογικά χρώματα και λούστρα.

 

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η προσαρμογή των διαστάσεων των προϊόντων μας όπως και η ανάληψη ειδικών κατασκευών σε συνδυασμό με την τοποθέτηση από το εξειδικευμένο συνεργείο μας αποτελεί για εμάς πρωταρχικό σκοπό, ώστε να εξασφαλίσουμε την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεων των ανθρώπων που μας εμπιστεύθηκαν.

Δείτε τα έργα μας, τις κατασκευές μας και ρωτήστε για εμάς.

Σας περιμένουμε στο χώρο μας για την δια ζώσης επαφή με εμάς και τα προϊόντα μας και αν το επιθυμείτε σας επισκεπτόμαστε στον χώρο του Ιερού Ναού για την επιτόπου αποτύπωση των αναγκών σας.

 

Τέλος, σας παρακαλούμε να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή παρατήρηση σας.

 

Με σεβασμό & εκτίμηση

Αθανάσιος Γ. Λέγγας

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΑ
28ης Οκτωβρίου 67, 13231 Πετρούπολη, Αθήνα

Email: info@leggas.gr
Τηλ.: 210 5025190
Fax: 210 5025190
Κιν.: 6978 519619

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.