Θαύμα Της Παναγίας Και Του Αγίου Φανουρίου Και Η Δύναμη Της Προσευχής

2.222

Τις τελευταίες ημέρες δεχθήκαμε ένα μήνυμα από αναγνώστη μας στην σελίδα μας Greekpress.gr στο facebook. Mας περιέγραψε θαύματα που βίωσε από την Παναγία μας και τον Άγιο Φανούριο! Τα θαύματα που ακολουθούν παρακάτω είναι όπως τα βίωσε ο ίδιος από την παιδική του ηλικία, μέχρι και σήμερα. Ο αναγνώστης  της Σελίδας μας, εξέφρασε την επιθυμία να δημοσιευθούν, ώστε να γίνει γνωστό πως έχουμε την προστασία της Παναγίας μας και την μεσιτεία των Αγίων μας.

 

 

 

 

Εμείς θα ΄θέλαμε να επισημάνουμε πως θα ήταν ωφέλιμο ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί να θυμούμαστε πως η  Παναγία μας και Μητέρα του Ιησού Χριστού, ακούει την προσευχή μας και την Παράκληση που κάνουμε προς Εκείνη. Να είμαστε βέβαιοι πως μεσιτεύει στον Υιό Της, για να έρθει η ευλογημένη στιγμή που θα ακουστεί το αίτημα μας, όταν και όπως είναι ευλογημένο!

 

Το πρώτο θαύμα πραγματοποιήθηκε το 1994, όταν ο αναγνώστης μας ήταν σε βρεφική ηλικία. Τα δύο επόμενα θαύματα το 2017.Ο αναγνώστης μας θέλησε να μην γνωστοποιηθούν τα στοιχεία του, αλλά να παραμείνουν μόνον γνωστά στη διαχείριση της ιστοσελίδας Greekpress.gr

Μας εξιστόρησε ο ίδιος:

Πρώτο θαυμαστό γεγονός

Όταν ήμουν βρέφος ήμουν ετοιμοθάνατος, δεν υπήρχε ελπίδα να ζήσω… Οι  γιατροί είπαν στη μητέρα μου ότι θα πέθαινα!…Εκείνη έκανε προσευχές στο Άγιο Φανούριο, για να ζήσω, και υποσχέθηκε ότι θα του έκανε κάθε χρόνο σ,την εορτή του παράκληση και αφιερώσεις… Το θαύμα  έγινε από τον Άγιο Φανούριο και έζησα! Οι γιατροί είπαν πως μόνο θαύμα ήταν πως έζησα! Κάθε χρόνο κάνω τη εορτή του, κάθε χρόνο δεν παραλείπω να τηρώ  το τάμα στον μεγάλο Άγιο Φανούριο, όπως υποσχέθηκε η οικογένεια μου! Μεγάλη η χάρη Του !

 

 

 

 

Δεύτερο θαυμαστό γεγονός

Ένα δεύτερο θαύμα που έζησα ήταν όταν το 2017.Θυμάμαι πως στην προσπάθεια μου ,κάποια φορά να περάσω ένα  δρόμο, ένα λεπτό πριν,… κάτι δυνατό αισθάνθηκα και φώναξα από μέσα μου Παναγία μου! Όταν περνούσα τον δρόμο για κλάσματα δευτερολέπτου θα με πατούσε το αυτοκίνητο που ερχόταν κατά πάνω μου.. Δόξα τω Θεώ και στη Παναγία που δεν με πάτησε και σώθηκα! Ένοιωσα αμέσως πως η Παναγία με προστάτευσε εκείνη την στιγμή!

 

Την ίδια χρονιά το 2017, ένα ακόμη  θαυμαστό γεγονός συνέβει!  Είχα βρεθεί σε μια θεατρική παράσταση. Έβγαζα φωτογραφίες με τους ηθοποιούς και όταν έφευγα από το χώρο, λίγο πιο πέρα  στο πεζοδρόμιο είδα έναν από τους ηθοποιούς να φεύγει. Τότε άρχισα να τρέχω  να τον προλάβω, για να βγω μια φωτογραφία μαζί του. Όμως έπεσα με δύναμη στο δρόμο.. Ήταν αργά, μεσάνυχτα ..

 

 

 

 

Εδώ να σημειώσω πως πριν πάω στο θέατρο είχα ψάλλει παράκληση στη Παναγία!.. Όταν έπεσα στο δρόμο  ευτυχώς δεν υπήρχε αυτοκίνητο, ώστε να υπάρχει φόβος να με πατήσει. Στο πεζοδρόμιο δίπλα που έπεσα, είχε άτομα που ήταν νοσοκόμοι με απλά ρούχα ,χωρίς νοσοκομειακή ενδυμασία. Με βοήθησαν, Δόξα Τω Θεώ και μετά ήρθε τρέχοντας και ο ηθοποιός  που ήθελα να προλάβω, και με βοήθησε και εκείνος επίσης! Αργότερα  βγάλαμε και την φωτογραφία  που ήταν η αιτία από το ατύχημα μου…

 

 

 

Το θαύμα είναι ότι όταν ο γιατρός που ανέλαβε το περιστατικό , μου είπε πως έσπασε το χέρι μου και και ότι 99% θα χρειαζόμουν χειρουργείο!.. Όσο βρέθηκα μόνος μου άρχισα να προσεύχομαι έντονα και με πίστη! Όταν μετά από ώρα επέστρεψε ο γιατρός. .. ω του θαύματος  ήρθε και μου είπε είσαι πολύ τυχερός και δεν θα κάνεις εγχείρηση, είναι όλα καλά!

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας που θέλησε να δημοσιευθούν προς Δόξα Θεού τα θαυμαστά συμβάντα στην ιστοσελίδα μας.

πηγη Επιμέλεια κειμένου Γιώτα Παμπάλου, Greekpress.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.