Η Ανατριχιαστική προφητεία από τον Γέροντα Θεόδωρο

1.674

Ανατριχιάζει μια προφητεία, που αναφέρει πως “ένα πρωί, όταν θα πίνετε τον καφέ σας, θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι χτύπησαν την Περσία.” Τι είχε αναφέρει ο ασκητής Γέρων Θεόδωρος;
Μετά την προφητεία που αναφέρεται στα έμβρυα και στις τροφές, θα σας παρουσιάσουμε μια προφητεία, η οποία μιλάει για πόλεμο αλλά και για τον Ερντογάν.

Συγκεκριμένα, ένας ασκητής, ο οποίος ήταν στην Κρήτη και ήταν άγνωστος στους πολλούς ο Γέρων Θεόδωρος – Νείλος ο Αγιοφαραγγίτης (εκοιμήθη 28 Απριλίου 2016) έλεγε: “Θα πίνετε τον καφέ σας και θα ακούσετε ότι οι Εβραίοι χτύπησαν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας”. Όταν οι Εβραίοι χτυπήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα της Περσίας τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα γεγονότα. Την ίδια εποχή ή λίγο πιο πριν θα “πέσει” ο Ερντογάν. Σύμφωνα με τον Γέρων Θεόδωρο αυτά θα είναι τα σημεία που θα έχουμε για να καταλάβουμε, ότι τα μεγάλα γεγονότα έρχονται.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από την Γ΄ πνευματική σύναξη διαλόγου με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου, 2019 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ἱερού ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου, με αφορμή τη μεταφορά στον ναό της ιεράς εικόνας Παναγίας της «Ελαιωνίτισσας» από τον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων στο Όρος των Ελαιών.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.