ΘΑΥΜΑ: Η Αγία Ζώνη σώζει το εγγόνι μου στην εντατική

3.979

Η ακόλουθη μαρτυρία είναι μια γιαγιάς που είχε το νεογέννητο εγγονάκι της στην εντατική. Διαβάστε τα όσα ανατριχιαστικά γεγονότα περιγράφει η γυναίκα.

«Ονομάζομαι Β. Χ. Θέλω να σας πω ότι έλαβα την Τιμία Ζώνη της Παναγίας μας, το θαυματουργό κειμήλιο της θρησκείας μας.

Θέλω να σας πω και σας ζητώ θερμά να το πείτε παντού το θαύμα που έζησα εγώ και η οικογένειά μου. Πριν λίγους μήνες η νύφη μου μας χάρισε το πρώτο μας εγγονάκι, ένα αγοράκι. Η χαρά μας και η ευτυχία μας για το δώρο Θεού που λάβαμε απέραντη.

Όμως αυτή η χαρά ξαφνικά έγινε πόνος, το μωράκι αρρώστησε και μπήκε στο νοσοκομείο. Τα λόγια των γιατρών πολλά, έχει λοίμωξη, αναιμία, πρόβλημα στην καρδούλα του και ένα σπάνιο σύνδρομο, τρισωμία 9, το είπαν οι γιατροί. Παγώσαμε όλοι. Εγώ το μόνο που μπόρεσα να πω, “που βρέθηκαν όλα αυτά στο μωρό μας”;

Μέρες πολλές στο νοσοκομείο, φόβος, πόνος, δάκρυα και μεγάλο “γιατί” από όλους μας. Το μωράκι μας περνάει μεγάλη δοκιμασία, τώρα πιά νοσηλεύεται στην εντατική διασωληνωμένο. Πολύ κρίσιμη η κατάσταση λένε οι γιατροί.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε παράκληση και ικεσία στην Παναγία μας. Τότε μαθαίνουμε για την Τιμία Ζώνη ότι έχει κάνει πολλά θαύματα. Τότε πήρα εσάς τους αγίους πατέρες μας και η Τιμία Ζώνη της Παναγίας μας έφθασε στα χέρια μου. Την ίδια κιόλας μέρα την έδωσα στο γιό μου. Μου είπαν να γίνει και αεροβάπτισμα, το είπα και αυτό στο γιό μου και την ίδια μέρα έβαλε την κορδέλα της Τιμίας Ζώνης της Παναγίας μας επάνω στο μωράκι μας μέσα στην εντατική, μέσα στην θερμοκοιτίδα.

Έκανε και το αεροβάπτισμα. Με πήρε τηλέφωνο: “τα έκανα όλα, μάνα, όπως μου είπες”. “Εντάξει, του είπα εγώ, το θαύμα της Παναγίας θα γίνει”. Την άλλη μέρα, όπως κάθε μέρα, πήγαν να δούν το μωράκι και ο γιός μου με πήρε τηλέφωνο: “μάνα, σήμερα το μωρό σπάει την θερμοκοιτίδα”, ήταν τα λόγια του. Κλαίγοντας και ουρλιάζοντας φώναξα: “Έγινε το θαύμα της, ακούς; Έγινε”! Και σήμερα που σας γράφω αυτά τα λόγια το μωράκι μας, ο μονάκριβος εγγονός μου, μετά από ημέρες γύρισε στο σπιτάκι του, γερός δυνατός.

Η χάρη του Θεού, το θαύμα της Παναγίας, η δύναμη του Ταξιάρχη και η χάρη της Αγίας Θεοδώρας, γέμισαν το σπίτι μας και την καρδιά όλων μας με ευλογία, χαρά και πίστη.

Δοξασμένο το όνομα του Κυρίου».
Β. Χ.

Θαύματα της Αγίας Ζώνης, εκδόσεις Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, Άγιον Όρος 2019, σελίδα: 346-347.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.