Έχουμε ένα θαύμα στην αυλή πατέρα! Μας εμφανίστηκε ο Άγιος Νικόλαος

6.405

 

Ήταν  Τετάρτη 5 Μαΐου, όταν ο επίσκοπος του Τάμποφ και ο Μιχουργίνσκι Θεοδόσιος πήγαν προσωπικά στην περιοχή Πέτροφσκι, για να επιβεβαιώσουν ότι συνέβει ένα πραγματικό θαύμα στο χωριό Γιάμπολονετς που αφορούσε την εμφάνιση του Αγ.Νικολάου.

… Πριν από ένα χρόνο, η οικογένεια Shibin αγόρασε στο χωριό ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, που ήταν για κατεδάφιση. Το κτίριο αποσυναρμολογήθηκε αργά, η παλιά εξώπόρτα που υπήρχε αφαιρέθηκε και κρεμάστηκε στον αχυρώνα.

“Μία  μέρα, η κόρη μου διηγείται ο ιδιοκτήτης, βγήκε στην αυλή μετά από βροχή και είδε ένα εικονίδιο στην πόρτα” που αυτήν που είχε τοποθετηθεί μέσα στον αχυρώνα, λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.Η Αλεξάνδρα Shibina, η κόρη του, ακούμπισε το  πρόσωπό της στην ”εικόνα” και άρχισε να την φιλά με δάκρια.Στη συνέχεια έτρεξε και  είπε στον πατέρα της:

-Έχουμε ένα θαύμα στην αυλή πατέρα! Μας εμφανίστηκε ο Άγιος Νικόλαος-( Nikolai Ugodnik )!

Η πόρτα που εμφανίστηκε εκ θαύματος επάνω της η μορφή του Αγίου Νικολάου,αφαιρέθηκε αμέσως και μεταφέρθηκε στην εκκλησία στο χωριό Shekhman.

– Ναι, αυτό είναι ένα θαύμα. Για τόσα χρόνια δεν γνωρίζαμε για αυτή την εικόνα και ξαφνικά αποκαλύφθηκε », λέει ο επίσκοπος Thebos of Tambov και Michurinsky,« πιθανώς, αυτή είναι η εικόνα του Νικολάου του Θαυματουργού – το έργο ενός άρχοντα των αρχών του εικοστού αιώνα.

Τώρα πολλοί προσκυνητές έχουν τραβήξει την πρόσφατα εμφανιζόμενη εικόνα. Οι ντόπιοι λένε ότι κάθε μέρα η εικόνα γίνεται πιο φωτεινή και φωτεινότερη. Η δεύτερη σιλουέτα άρχισε να είναι ορατή στα αριστερά. Το πρόσωπο δεν είναι ακόμα ορατό, αλλά, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι ήδη σαφές ότι πρόκειται για ένα είδος αγίου στην τάξη του Μητροπολίτη.

Από τότε, η κεκτημένη εικόνα του Αγίου Νικολάου της Μύρας  βρίσκεται στο χωριό Shekhman.

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.